• بازدید رئیس ستاد ملی روایت پیشرفت از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛
  • لزوم تقویت ارتباط شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور با صنایع/ اهتمام ویژه مقام معظم رهبری به پیشرفت‌های فناورانه

  • ۱۸:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
رئیس ستاد ملی روایت پیشرفت در حاشیه بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و سخنان رئیس دولت سیزدهم گفت: این شهرک قطب تولید علم و فناوری در کشور است و باید ارتباط شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در آن با صنایع با هدف توسعه بومی‌سازی و تجاری‌سازی محصولات فناورانه افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، رئیس ستاد ملی روایت پیشرفت در رأس هیئتی از این شهرک و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در آن بازدید کرد و از نزدیک با توانمندی آن‌ها آشنا شد.
 
این ستاد که ذیل نهاد ریاست جمهوری و با اهتمام ویژه شخص رئیس جمهور تشکیل شده، وظیفه دارد ضمن ثبت و مستندسازی پیشرفت‌های حاصل شده در دولت سیزدهم، گزارشات ویژه‌ای را با هدف اطلاع‌رسانی برای این نهاد تهیه کند.
 
حجت الاسلام حامد تقدیری، رئیس ستاد ملی روایت پیشرفت، در حاشیه این بازدید ضمن اشاره به جایگاه ملی شهرک به عنوان قطب تولید علم و فناوری بر لزوم استفاده بهینه از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور بر اساس منویات مقام معظم رهبری و سخنان رئیس جمهور تأکید کرد.
 
وی افزود: ارتباط شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با صنایع باید بیش از پیش تقویت شود تا این شرکت‌ها بتوانند علاوه بر گسترش بومی‌سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز کشور، به تجاری سازی موفق‌تر آن‌ها بپردازد.
 
مسئول دبیرخانه، معاونت رصد و رسانه و همچنین معاونت ارتباطات ستاد ملی روایت پیشرفت نیز حجت الاسلام تقدیری را در این بازدید همراهی کردند.
 
گفتنی است شکل‌گیری و موفقیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نتیجه تعامل دولت، دانشگاه و صنعت با هدف پاسخگویی به نیاز توسعه فناوری در کشور بوده که پس از مطالعات بسیار و بررسی نمونه‌های مشابه در سایر نقاط جهان برای اولین بار در کشور در اصفهان تأسیس شد و اکنون به عنوان یکی از بازیگران اصلی حوزه علم و فناوری کشور محسوب می‌شود. این شهرک با حمایت از صاحبان ایده‌های نوآورانه و فناورانه، جریان فناوری را به سمت صنعت سوق داده و در نتیجه فرآیند توسعه اقتصاد دانش‌بنیان را در اصفهان و کشور تسریع کرده است.
 
شایان ذکر است، پایه‌گذار پارک‌های علم و فناوری ایران با حدود 700 شرکت دانش‌بنیان و فناور به صورت تخصصی به رفع نیازهای فناورانه صنایع در حوزه‌های مختلف اعم از فناوری‌های پیشرفته و لبه مرز دانش می‌پردازد و سیاست خلق ارزش از علم و دانایی را دنبال می‌کند.

تعداد بازدید : ۴۱۴      تاریخ: 1402/09/08

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت